producator de saltele

Saltele din spuma cu memorie

Producator lenjerii pat

SALTELE DIN SPUMA CU MEMORIE

Noi știm cât de important este să găsim salteaua perfectă, deoarece petrecem o treime din viețile noastre în pat.

Fie că sunteți în căutarea unei saltele de campanie sau a unei saltele cu spuma cu memorie, avem o gamă largă de saltele pentru a vă asigura un somn grozav.

Bineinteles ca oricine isi cumpara o saltea noua si scumpa doreste sa o protejeze inca din prima zi si va mai cheltui bani in plus pentru o protectie de saltea.

Noi va oferim acest lucru complet gratuit prin faptul ca executam salteaua cu o tesatura 3D cu membrana PU. Membrana PU care nu lasa lichidele sa treaca dar in acelasi timp respira, aerisind umplutura saltelei.

O saltea cu spumă cu memorie foarte bună vă poate îmbunătăți somnul general, mai ales dacă salteaua actuala nu oferă suportul, confortul și fermitatea corpului dumneavoastră.

Desigur, au fost zilele în care o saltea cu spumă de memorie era un concept complet nou – în aceste zile există zeci de opțiuni. Una din obtiuni este Topper-ul cu memorie.

Daca bugetul dumneavoastra este limitat dar totusi doriti sa va odihniti va recomandam un Topper cu memory care se va pune peste salteaua veche si cu siguranta somnul dvs. va deveni mai dulce. Când cumpărați o saltea cu spumă de memorie, există câteva lucruri de luat în considerare.

Vrei o saltea cu spumă de memorie completă sau un hibrid, care ar putea avea niște spumă de memorie și câteva straturi realizate din alte materiale? Ce dimensiune căutați – saltelele mai mari sunt aproape întotdeauna mai scumpe, după cum vă puteți aștepta. Faceți-vă astăzi viața mai frumoasa cu noile saltele cu spumă cu memorie.

Cere oferta!


Daca aveti nevoie de saltele umplute cu melana pentru cazarmament muncitori, aveti de amenajat dormitoare de cresa sau gradinita, aveti nevoie de saltele dedicate pentru spitale, noi suntem solutia.

Mobil

0733 920 290

Telefon

021 242 7399

Email

office@plasttex.ro

Lucram doar in regim de en-gross pentru firme, hoteluri, spitale, santiere, etc.

Suntem specializati in:

Dormitoare de santier

Aveti nevoie sa cazati muncitorii si nu aveti dormitoarele pregatite?

Noi suntem solutia. Cazarmament complet!

Va oferim solutii complete de amenajare dormitoare santier: saltele de melana (vatelina), pături, pilote, perne, lenjerii, paturi metalice suprapuse

Amenajari dormitoare spitale

Venim in intampinarea spitalelor oferind tot ceea ce tine de amenajarea unui spital fix sau ambulatoriu: saltele umplute cu vatelina (melana), saltele din burete cu fata de BBC, saltele din burete cu fata din piele sintetica, lenjerii, paturi, perne

Dormitoare crese si gradinite

Aveti nevoie de amenajarea dormitoarelor pentru gradinite sau crese? Va oferim tot ceea ce aveti nevoie: saltele umplute cu vatelina (melana), saltele din burete cu fata de BBC, saltele din burete cu fata din piele sintetica, lenjerii, paturi, perne

Amenajari hoteluri si pensiuni

Aveti nevoie de amenajarea dormitoarelor pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastra?

Va oferim tot ceea ce aveti nevoie: saltele cu memorie facute pe comanda de cea mai buna calitate, lenjerii, paturi, perne